Thursday, 24 January 2013

Sweettnyerrrrrrrrr...(sweet la sangat... ( T__T")..huh..

Assalamualaikum ya akhi & ukhti sekalian..

First of all..SALAM MAULIDUR RASUL buat semua...


Semoga ceria2 dan happy selalu le hendaknya ek...jgn sedih2..hehe..happy go bini n happy go lucky..kekeke..



Ok hari nie entry x bape nak panjang sbb jap g mst my mom pangil2 nak pg masjid..so..pendek jerlah hari nie..My little(little la sangat kan..dah besar panjang pown..dah pegi camp)..lusa Nad pulak nak pegi camp..insyaallah teringin jugak nak menghabiskan masa yang banyak dibazirkan diatas katil kepada aktiviti yang berfaedah..

Actually Nad x rancang pown nak pegi ..tapi rasa malu la pulak nak tolak ajakan kawan2 yang dah berlambak kali mengajak pegi ceramah n camp..so apasalahnya kan bila mmg terang2 cuti lambat g abis nie pegi jerlah..tapi x bgtau abah g..huhu...malam karang nak slow talk ngan dia..kekeke..ecece macam nak perkenal bakal menantu pulak...

Hmmm ...tadi Nad ter...ter ok..bukan suka2 nak baca...beberapa status kawan2 yang buat Nad rasa sweet n nak muntah dalam masa yang sama...(boleh ke cam 2..boleh jerla keyh...)bersayang2 kat fb...pujuk rayu mcm org dah kawen..honey ..bee..naseb baek Nad nie jenis yang faham bahasa org muda zaman sekarang(mcm Nad nie dah tua..ceh..)..yerlah kalau x mst Nad terfikir ape kes la mamat2 n minah2 nie sibuk dop panggil pasangan memasing madu dan lebah..x menda laen gamaknya...kekeke...

Nad x berapa nak kisah bab nie..lantak korang la nak bercinta macam mana pown tapi kalau dah menyemakkan notification org laen.,..mmg x patut la kan..ape korang x boleh nak msg ke call ke pasangan masing2 2..x payah nak canang kat satu dunia yang korang sayang pasangan x sah korang 2..heh..menyemak je tau...

ok ..sila fikirkan..bukan jelez sbb Nad tau ALLAH tau apa yang dirancang oleh Allah untuk hamba2nya...mst ada yang lebih baik dia sediakan untuk kita semua..kan..kan..kan..Salam sayang buat semua...hehe..nnt ada masa Nad post lagik...

Assalamualaikum..take care

lots of love

DIRA DIN ^_^

No comments:

Post a Comment