Saturday, 28 July 2012

dugaan sebuah hati...

Assalamualaikum...
salam ramadhan buat semua ...

Alhamdulillah ramadhan kali ini dapat jugak aqberpuasa kat umah setelah 2 tahun di perantauan...kekadang hati terpanggil merindu ramadhan di KMPP...ingat lagi terkejar-kejarselepas kelas menuju ke kafe membeli makanan(sanggup semata-mata nak makan daging percik makcik kafe yang umphhh ...hehe), berterawikh berbumbumbungkan bintang di angkasa berlantaikan tikar mengkuang usang....sanggup 2 pegi awal semata2 nak tempah tempat 1st class....(depan lerrr...sbb ada kipas...Astagfirullah....)semua 2 hanya  tinggal kenangan...huhu..cdehhh

Teringat kat roomate tercinta(tasnim, dida ngan fit) apelah korang makan time bukak posa ek....rindu giler kat korang...hehe...bukak posa sama2 weh....

Insyaallah lepas raye nnt aq akan melangkah kaki ke universiti(UMK) ahakz...course Pengajian Warisan  ...x caye yang diri sendiri dah nak jadik pelajar universiti (kes x bleh terima yang diri dah nak masuk 20...hhuhu)...walau belambak kata course yang aq dapat nie course lelong...lantaklah weh...lelong ke, borong ke, jualan murah ke...yang penting that's my choice...pilihan ketiga kowt....orang nak cakap apa belakang kira...not them yang nak study but me...yang penting skuk focus study...hehe.anyway aq rasa kira ok lah gak kan...subjek yang aq minat... sejarah plus geo...hehe...

Okey lupakan pasal 2...now aq kena prepare nak masuk study balik ....otak tepu dah weiiii... dah nak masuk 4 bulan kot kat umah...kalau tempoyak dah lama bley makan...huahua....macam mana lah nak start study balik...huhu....any idea...huhu...kena taruk minyak kowt dalam otak biar berjalan lancar...hehe...

Sampai disini dulu merepekkerepek aq kali nie...mama dah memanggil2 ke dapur....kena masak ler.....apa lg hehehe.....

Assalamualaikum salam Ramadhan dari jauh...

Dira Din...^-^