Saturday, 19 October 2013

Menggila di kelas web...ngeh..ngeh..ngeh..

Assalamulaikum ya akhi & ukhti sekalian.....

First day after mid sem break...whew...arabic kuiz in da morning...kena sebut handphone num in arabic numerical....hamek ko...gigil jap menghafal....hehe..tp at last get it...lancar lagi...alhamdulillah...hehe

Hujan lebat mencurah kat luar...but now dah brenti... yang paling best x de la pamas sangat...masuk kelas Dr.Khairul sepuluh minit buat2 sibuk...lepas dia kuar...Tadaaaa....nie la hasilnya....bgambo x ingat dunia....with adda n alea....x peduli mata2 yang memerhati....ade aq kisah...ngeh...ngeh...ngeh....


Guna new lappy yang abah bagi...suka..purple g2...hehe...tq abah.... :)


                                                 Of coz la alea yang tercomel....hehe
                               Muka da macam anak kucing sorang2...hehe...cute la sangat...yerk..

.


Got to go...jaga diri leklok...take care...salam sayang buat semua...tudy leklok....pesan can nak pegi mana je..balik jap g...tgok james bond....sayang banyak subtittle x de...huhu


Assalamualaikum

lot of love

DIRA DIN ^_^



Friday, 11 October 2013

The holiday is started...yeahhhhh...

Assalamualaikum ya akhi& ukhti sekalian...

sihat kerrrr?hope sihat la epp..nak raya dah selasa nieyh...jaga diri n kesihatan gak epp...

Now cuti mid sem dah start..but assement still mengiringi langkah kaki ke rumah..haih...besa dah 2 balik bawak bodyguard skali..ngeh..ngeh..ngeh..balik pagi tadi pukul 7...biasalah 2 abah kalau dia cakap pukul 7 maknanya pukul 7 la kena ade kat depan guard 2...tadi pown dengan mamainya angkat tepon...sekali abah dah sampai kat pasar jelawat dah...terjun katil la jawabnya....nak buat acane tertido lepas subuh 2..huhu..naya betol...

Btw..selamat bercuti sepuas-puasnya la noh kat Incek Areleaf Eajan,iNCEK Safiy,Cik Ada, Incek Aliff n geng2 suhana...moh la kite releks2 dulu...bukak cuti nieyh kita menggila buat assement balik..kekeke...n thankz sesangat kat lecturer2 yang x pernah lupa bagi buah tangan buat balik kampung kat kitaorang nieyh...sangat dihargai...muahahaha....

Pape pown Salam aidiladha kat semua..take care...salam sayang buat semua...

Assalamualaikum..

lots of love..

DIRA DIN^_^

Tuesday, 8 October 2013

Lampu ..oh...lampu...DESIGN

Assalamualaiku ya akhi&ukhti sekalian....

Semoga sihat2 la ep..sekarangkan musim hujan..so jaga kesihatan..jaga diri leklok...baak kereta ke apa sila beware n alert always...okeyh....goood..hehe

Sekarang nie Nad tengah kumpul stress...nak tunggu masa nak meletop jer..hukhukhuk..mana x nye kena design lampu ...bermacam2 pulak 2....bro...i amek heritage not product/industrial design...please pity me....huhu...Nad dah macam nak berasap jugak keala pikir design...haih...sabo jerlah....

Ramai yang streesss...not me only la...Nad naseb baik dah approve n kena buat development 5 lampu jer...kawan yang lain ramai yang kena reject....huhu...sabo jerlah....serius..Nad mmg x reti nak mendesign benda2 nie..elok2 vacuum cleaner terus jadi peti sejuk..acane 2...huhu...

Btw...next week cuti..YEAHHHHHHH...cuti raya aji ngan mid sem sekali....BUT...ade je tapinya....assingment sekotak gak la...jawabnya...dok dalam bilik buat keja diam2..haha...tapi oleh kerana incek Hakim balik...x de maknanya nak dok dlam bilik diam2....confirm x jadik kerja...ade geng la katakan...haha...keke...

Okeyh...minggu depan cuti...jangan buat x sedar diri kerja bertambun kena settle...naik cuti semua tadah tangan minta di hantar....jaga diri...jangan makan daging banyak2..Nad x pe..mmg kena makan...takut kurus..haha...selamat hari raya aidiladha semua...jaga diri...jaga hati...jaga mata..jangan dop melilau sangat tengok org yang berlainan jantina....dosa woooo..

Salam sayang buat semua...take care...love u...xxxx

Assalamualaikum

lots of love
DIRA DIN^_^

Wednesday, 2 October 2013

HARI YANG SENGAL..HATE IT SO MUCH....

Assalamualaikum ya akhi&ukhti sekalian...

Hope hari korang hari nieyh good2 jer....huhu..

Nad punya hari nieyh...bukan hari nieyh la...minggu nieyh...yerkkk..rasa cam nak terjun dalam lombong x de air jer...huhu...banyak giler assingmnet yang kena settle..semalam jer dah jadik cam weng sikit..kekeke..bukanNad je yang weng...geng2 Nad pown weng jugak...mana x nya...lagi sejam nak present baru nak buat ..nasib baik x kena maki..huhu

Hari nieyh pulak..banyak betul dugaan yang melanda...gaduh...bengang...jeling2...line hp yang macam ape jer...bila la nak berakhir...x larat dah nieyh...naseb lah...

hope esok semuanya baik2 sahaja.....smile..peace..hehe..

salam sayang buat semua...take care...

assalamualaikum

lots of love

DIRA DIN^_^