Tuesday, 26 November 2013

Perasaan orang nak cukup umur mmg cam nie eppp...huhu

Assalamualaikum ya akhi & ukhti sekalian..

Maaf lama x menjenguk blog...trully sorry...essement banyak sangat...digabungkan dengan line tenet yang lambat sikit dari cik siput..huhu...

Well..s eminggu dua nie perasaan bercampur baur...sedih la yang banyak...mmg budak nak cukup umur perasaan dia lain ek...huaaaaa.. xsuka la camneiyhhhh...x moooo...btw..maybe balik rumah ptang karang..ponteng kelas esok....lama dah x balik wooo...start raya aji lagi x balik...orang lain dah beribu kali ulang alik balik rumah....sobsssss....

Pape pown... esok bfday Nad...so HAPPY BUFDAY to myself...hehe...btw...nanti bgi la hadiah ek....kekeke...gurau je..tapi kalau nak bagi pown apa salahnya...doakan Nad be strong...keep moving ..be a good daughter, be a solehah ...get better life...(macam la hidup sekarang x okeyh...hehhe)...doakan jugak Nad sentiasa diredhai dan dilindungi oleh DIA....2 YANG PALING PENTING...SENTIASA  jadik seorang muslimah yang berpegang teguh pada Islam dan jugak terus berubah kearah yang lebih baik...x payah bagi hadiah mahal2 x pe...i just need doa dari korang semua ...itu dah lebih berharga bagi Nad...

Pepe pown..gud luck happy always...take care ./..salam sayang buat semua..

Assalamualaikum

lots of love DIRA DIN^-^

Saturday, 16 November 2013

Memang suka pown mata dah jadik cam panda nieyh....

Assalamualaikum ya akhi& ukhti sekalian..

Mintak maaf sesangat...sangat lah buzy...dah bersawang blog ..lama x mengupdate..huhu

Nad agak sibuk...bukan agak la....mmg sibuk..dengan assement yang macam ape je...huhu..da bape malam tdow lewat..buat Photoshop ngan Ai yang mmg "BEST "SANGAT 2 KAN...huhu..

Mata nieyh dah jadik macam panda..panda 2 x pelah..cute la jugak...niyh Nad nieyh...dah jadik cam zombie...huaaaaaa....naseb bek pakai spek..kalau x mmg nampaklah kezombieannya 2...mock-up lampu baru siap 2..1 more 2 go.... chaiyokkk2...

keyh gud night...sweet dreams...nxt week kalau sempat Nad hapdate dengan banyaknya...insyaallah...salam sayng buat semua...wish me luck...

Assalamualaikum

lots of love

DIRA DIN^_^

Sunday, 3 November 2013

Sehari berjalan....mau terputus urat kaki....ngeh..ngeh..ngeh...

Assalamualaikum ya akhi&ukhti sekalian....

Lama Nad x mengupdate kan...banyak keja meyh....assingment suka buat appointment ajak dating..huk..huk...naseb bek x de boyfren..kalau x mmg dah lama angkat kaki....nak buat acane..gf dia x de masa nak reply msg...huhu...

Malam nieyh penentuan final Piala Malaysia....memandangkan x de pertembungan Kelantan n Johor yang selalu buat Nad confius nak sokong belah mana...so kali nieyh sokongan x berbelah bagi Nad bagi kat...KELANTAN...YEAHHHHH...GOMO KELATE GOMO.....TRW IS THE BEST SOCCER TEAM IN MY HEART.....hehehe..terlebih la pulak....

Semalam memandangkan dah terlebih boring hari2 mengadap lappy..FB..youtube..n en.assement...kuar la pegi rumah kawan roomate ..kenduri kawen....haih....org dah kawen...anda bila lagi...opsss..soalan cepu emas diberi...x dapek den nak jawab....lau ade rezeki....dah sampai jodoh nnt saya kawen la yekkk....dari bachok pegi ke PC..then balik dari kenduri terus ke PCB...pg tepi pantai..tapi mana maunya ngan baju kurung nak panjat batu besar badak 2....silap2 jadik campedak busuk kang...gedebuk ke bawah..malu seyh....then pegi p.mas...amek anak kunci locer incek driver ...tertinggal...sampai kat seneng dalam pukul sebelas...tukar baju kuar teman jo install adobe...penat wooooiiii....


balik bilik..terus ZZZZZZZZZZZZZZZZZ....huhu....pape pown....hope yang terbaik buat kelate....take care...salam sayang buat semua..

Assalamualaikum

lots of love

DIRA DIN ^_^