Monday, 3 December 2012

Jatuh atau terjatuh.. cmner ek....

Assalamualaikum....

Salam isnin untuk semua pembaca yang hensem n anggun sekalian....

Pagi tadi Nad berpeluang pergi ke UMK cawangan Bachok...Memang besar yang amat tapi sayang ada just x sampai 5 blok bangunan jer....tapi stilll owhsem...sebab pikir kalau lambat bangun nak pegi kelas memang terbaik lahkan..... Besar kowt.....And guess what...warna rasmi fakulti kitaorang iaitu Fakulti Teknologi Kreatif Dan Warisan sama color ngan warna rasmi blok aq...PURPLE...huhuiiii suka sesangat....n x lama g akan diadakan Purple Run...kena pakai baju purple...johan akan dapat Rm 300...banyak 2....

Ok now back to the main topic.....Nad ada masalah besar gedabak bagi nad la(lau bagi orang lain x tau pulak...)...da lama da x dapat masalah nie...last kena form 2...2 pown sampai sekarang x berapa nak sembuh g...walau pun selepas dibasuh dengan clorok oleh my bff cik hawa still x brapa naksembuh...bila da star naksembuh nie boleh pulak nak kena pulak penyakit yang sama...virus nie kuat sungguh ...ada ubat x...hehe..

Penyakit cinta nie memang parah btol....baru je nak sembuh ngan mamat yang dah berkurun x bleh nak lupa 2.walau x kapel n aq nie pown macam dia punya bff but that not change the fact that i'm already falling in love with him since form 2...sampai skunk feeling 2 still ada gak la....dah la satu kampus...buat donno jerlah...just say hi mcm 2 jerlah...takut nak lebey2 kang jadik benda lain...takut dah kena basuh +sental ngan cik hawa...huhu..

But , the problemnya ialah aq rasa aq tersuka...."terjatuh cinta" sebenarnya...eh...tak..tak....bru nak terjatuh kat seorang mamat...entah kenapa...hai hati ko nie cepat jer bab jatuh2 nie...jaga hati....takut dah nak terjatuh2 nie...sakit...bleh  tahan la...

Hi x tau la teman nak buat cmno...buat2 x tau bleh x...hehe...masalahnya hari2 jumpa... sbb sama course....tapikan...ok gak jadik semangat untuk aq datang nak blaja..(niat dah jadik x ikhlas...huhuiii).. tapi aq nie cam besa la kan...lau depan orang yang aq minat memang obvious giler yang aq tngah falling for him...lau dia mintak tolong ke pape...memang cepat jer buat... that my weakness. lembut hati sangat... that why kawan aq cakap aq nie jenis yang mudah cair cm aiskrim...nasib lah kan....

Oklah..jemari sudah penat mengetuk keypad menaip ayat  budak sains(bak kata my teacher...budak sains jarang reti berbunga bahasanya...dorang reti nak create tapi tak reti luah....some of them la...bukan semua...hehe)esok kelas ptg jer..pagi x de kelas...yeyyyyyy...tapi assingment asyik bagi warnig jer..bila nak siapkan aq...aq nak blah cepat...hoho...not so fast my dear...aq nak rehat dulu...pastu bawu pikit what i mant to do this lovely evening...

Assalamualaikum...lots of love

DIRA DIN ^_^






No comments:

Post a Comment