Tuesday, 25 December 2012

Not in the good mood..huh

Assalamualaikum ya akhi & ukhti..

Hope semua dalam mood yang ceria2 jer k..ehehe..sorry semalam Nad kata nak post somethingkan...tapi semalam seriusly.(sorry broken english in tha morning..kkeke). Nad x de mood ...even hari nie pown...huhu...sorry la ek...

Pagi tadi Nad bangun dalam mood yang x bape nak okay...doesn't wwhy..just x de mood...rasa nak marah kat someone .tapi x tau sapa...ngekss toii .huhu...sebenarnya sbb Nad tension kowt dah nak exam tapi still x buat apa2 preparation...haiyooo...n hati nie ada penyakit kowt...mana x nya...jeles x memasal bila tengok orang lain beli fon baru ke apa...sapa suruh x amek pt dulu...kan dah jeles...x pa wahai hati...diorang nnt kena bayar balik duit 2...ko x yah bayar apa2...kekeke..


 Yeah..bila orang mengata ke wat donno ngan kita ke..just smile pretend nothing happen between u n them...belive me..they will hate it...kekeke...Nad slalu buat tambah2 bila orang 2 dop kutuk kita depan2...hehehe...bukan kita yang sakit hati lepas 2...diorang yang lebih sakit hati...kekeke



Sekarang nie hujan memanjang...sampai semua topic x sah lau x cakap pasal hujan nie suma...hehehe.....masa Nad pegi Bachok hari 2 Nad masuk la dalam satu toilet kat sana...biasalah kan penpuan ..nak betulkan tudung suma..hehehe...then nampak la satu makhluk tuhan nie yang mmg dah lama x jumpa ..."sayang gler"kat cik comel nie...euuwww...comel la sangat...sayang sbb dia dah tinggal kan lovebite kat belakang Nad nie...sebulan x hilang tau...gambar sebelah 2 dialah...hehe...encik charlie...kalau kena mmg syok la...x hilang tanda sebulan...2 paling cepatlahkan......classmate Nad dulu kena kat mata...mmg kesian gler tengok keadaan dia...sampai kena cucuk ...perghh...bila baca racun kat badan dia nie antara racun yang berbahaya kat dunia...x ramai orang tau pasal benda nie..

Dia akan banyak bila waktu hujan..masa kat penang dulu..benda nie mmg banyak la dalam bilik air...sampai nak mandi pown pikir banyak kali...hehe...last batch Pdt dapat satu beg matrik coler hitam oren..n kitaorg panggil beg 2 beg charlie...heehe...rindu kat beg 2...my brotherdah pau...buat harta dia..huhu..

samapai sini dulu la ek...when i in a good mood then i will post something else...Jangan maen banjir sangat k..hehehe..

Assalamualaikum..

lots of love

DIRA DIN^_^


No comments:

Post a Comment