Wednesday, 28 November 2012

Hati sudah berkata ...namun bibir membisu seribu bahasa,,,

Assalamulaikum teman...

Moga terus dalam limpah kurnia ilahi...hehe

Alhamdulillah semalam genap sudah umur Nad 20 tahun....roomate masa kat matrik pakat dop msg... welcome to the veteran club...huhu...sentap..heh..x delah gurau jer...buat apa nak malu kan....umur memang diciptakan untuk terus meningkat agar kita sentiasa sedar yang kita bakal tiba ke destinasi yang dituju...sbb... dunia niekan persinggahan semata-mata...

Well nasib baik tahun nie aq x delah kena baling tepung bagai macam kat matrik 2...At least my beloved housemate...makcik ama, farah, ain ngan zarith bermurah haty belikan aq kek...memang sedap sangat....Thank bebeh..hehe...

 Thankz buat semua yang wish... x kira lahvkat msg ke kat fb ke walau macam mana sekalipun Nad nak ucapkan terima kasih...

Tadi entah kenapa masa nak pegi kelas tergerak hati nak pakai tudung yg dah lama terperuk dalam almari...bila pakai terasa lain perasaannya...(jgn dop pikir bebukan ek....) Rasa cam tenang jer...hehe...adakah terbuka pintu hati nie....jeng...jeng..jeng..mungkin kerana seseorang jugak...hehe..tapi yang paling x bestnya...ada yang tegur  cam perli...warak sekarang...er....salah ker pakai cam2....x kan...

Hmmm...papejelah korang nak cakap...at least aq try utk berubah walau mungkin x banyakkan...Insyaallah aq akan try untuk lakukan setakat yang termampu oleh kudrat ini...

Esok x de kelas tapi tersa nak berjalan2 ke pasar pagi esok..saja nak mencuci mata..hehe..walau ada seorang hamba allah nie cakap aq nak pegi beli ikan...banyak la dia...lau boleh masak kat hostel...dah lama benda 2 dop dalam kuali tau...hehe

Insyaallah kita bertemu di lain hari...maaf lau terasa post kali nie tiada info berguna buat semua...

Assalamulaikum...night

salam sayang,

DIRA DIN ^_^


No comments:

Post a Comment