Tuesday, December 11, 2012

UMK Bachok....here we come..ngehehehe

Assalamualaikum akhi & ukhti sekalian..

Amacam hari nie...dipenuhi dengan kegembiraan ke kedukaan...semoga terus berjuang dalam menuntut ilmu ya...

Tadi balik dari padang..housemate Nad bagi tau yang ada abang senior kat Bachok dah update pasal tempat tinggal kitaorang kat Bachok nnt...Luas sangat...n rumahnnya macam rumah teres...ramai yang komen kata x suka....tapi roomate Nad cakap ok jer...dia lagi suka sbb duduk ramai2...lau nak bincang apa2 pun senang...hehe..Nad pun rasa cam 2 gak...x macam sekarang nama jer duduk satu tempat tapi jiran sebelah pun x kenal sapa...huhu...at least nnt kitaorg akan lebih rapat sesama sendiri...n yang paling penting kami semua dah dekat dengan Fakulti sendiri...Yeaaaaa....


Haaa...kat atas nie adalah gambar tempat tinggal kitaorang sem depan....nampak jer x brapa nak lawa...tapi nie x siap g la...dah siap nnt mesti lah lawakan...hehe...dah macam perumahan....at least kami semua akan lebih dekat dengan kampus FTKW...bukan apa senang nak pegi  event kat sana(sbb lau dop kat PC kena naik bas dlm 45 min...jauh 2....)..lagipun semua lecturer kami ada kat sana....so x de la rasa terbuang macam sekarang...


                                         Plag bukan main banyak...lau x cukup x tau la....hehe


 





Hmm..apa2 pown...diharap semuanya akan ok kat sana nnt...mmg kat sana x macam kat PC tapi kitakan datang kesini untuk belajar ...kalau asyik duduk komen yang tempat 2 kecik la..x bes la duduk ramai2 nnt...jauh dari kedai la...McD x delah..ingat balik kita datang untuk belajar...bukan nak buat cam kat umah sendiri yang semua ada 2....(org kaya katakan...rumah tv ada 4 bijik, ada aircond lagi...(T____T"))...jgn datang lau rasa nak macam 2....n bawak2 lerrr bersyukur yang kita nie org nak bg tempat tinggal... kalau universiti lain 2 kena cemerlang serba-serbi just utk duduk kat asrama...kita yang org nak bagi tempat pun dop komen memanjang........haih x tau nak kata...

Btw...kat sinie Nad nak promote la jugakkan Filem sulung FTKW UMK...MONSUN!!!!!!!!!!....HEHE...
"Darah yang menyeru ,Darah juga yang menyahut.."...waaa....sekali baca cm seram jer...cerita hantu ke...bukannnn laaa...cerita ni merupakan psiko+suspens..ada menyelitkan unsur2 makyong....kalau ada masa tengok la ek....hehe..Nad dah tengok da hari 2 ckit...sekali ngan diorang nyanyi live lagi lagu soundtrack cerita 2...bagi Nad best gak lah lagu 2...sesuai ngan selera telinga Nad...hehe...







Rasanya sampai kat sinie dulu entry Nad kali nie...jaga diri la nah....Nad ada presentation esok...huhu...doakan Nad la k...

Assalamualaikum...

Lots of love

DIRA DIN ^_^