Monday, 24 December 2012

Hot topic of the month...rain n flood...kekeke

Assalamualaikum ya akhi & ukhti sekalian...

Jom tengok gambar kat bawah nie dulu....Banjir at my campus...kekeke

                                                    Nie kat dalam kawasan kolej kediaman...


Semoga sentiasa dalam keadaan yang baik2 ek...ye lah sekarangakan musim ujan ...even kat kampus Nad nie pown air naik samapai peha...tapi oleh kerana pensyarah x bley nak batal kelas...terpaksa lah redah air yang sampai lutut 2....haihhh...tapi bila Nad pikir balik...geli lah pulak...bukan apa kat sebelah kampus 2 ada kedai chinese n the owner 2 bela encik dog...so bila pikir balik yang air 2 bercampur ngan apa rasa cam x sanggup la pulak nk meredah air 2....huhu

N bila Nad bukak FB ke apa ...kempem semua yang dop update status 2 cakap pasal hujan....tapikan Nad punya dekan...dia cakap jgn takut dengan musim monsun..musim nie kita kena bergembira....n mmg ramai yang praktik apa yang dia kata 2...hehem... mana x nya...kalau ujan je semua suka..pasal nak main air...hehehe...even kat asrama tempat kediaman Nad nie pun air naik tau,,,tapi dia dah macam banjir kilat la...sbb kejap je dia surut..ehehe...

Okalah samapai kat sinie dulu...kekeke...nnt Nad free malam karang Nad post lagi k...(mmg banyak sebenarnya masa free...mana x nya kelas suma dah habis...so just ulangkaji ja sekarang nie...)...

Opps /...congrats for my mak andak 4 da beutiful +cutiey baby boy wafiy...x san=bar nak balik umah atok nak jumpa new cousin..kkeke..biasalah budak lama x tgok bay ..hehe...anak sendiri lambat lagi...tumpang anak orang dulu la ...ehehe...gediksss...

Assalamualaikum...see u tonight...daaaa

lots of love..

DIRA DIN ^_^

No comments:

Post a Comment