Thursday, 28 February 2013

Jom menghabiskan baucer buku...ngeh..ngeh..ngeh..

Assalamualaikum ya akhi & ukhti sekalian..

Hopefully sihat2 hendaknya ekk..lau terasa nak demam 2 ..rajinkan dirimu utk jumpa ngan Encik doctor ekkk...kekeke..

Baru dapat assement rekabentuk seni tradisional...ingat senang relak la kan..sekali bagi..haaaaa amek kau...banyak oiiiiii....pengsan jugak Nad x lama lg...huhu...but still okey lah...ngeh..ngeh..ngeh...bak kata Nad punya lecturer masa matriculation dulu2 kata...bila jadik budak uni ..then u will know..how hard you should try than here..well..actually it's quite true huh...rasa macam penyakit yang lama menghilang bakal memunculkan diri balik...huhu..better pegi jumpa doc cecepat...

Hari 2 bebudak uni kan dapat baucer buku..ala..yang RM 250 tu...ke korang2 nie semua dah abeh guna dah...Nad mmg suka sesangat bila dapat that baucer..mana x nya...dedulu masa matrik(bajet lama sangatla kan keluar matrik 2..padahal x sampai staun g pown..kekeke..)...matrik dulu dapat 200 jer...2 pown habis beli buku rujukan ngan dictionary..alang2 kan... nie dia dah upkan sikit 50 hengget..x tau nak beli apa...one of my housemate spend all that boucer beli novel..huhu..jelez...nak jugakkkk...

Tapikan...tetiba rasa sayang la pulak..then adelah kawan sorang 2 bagitau yang kita boleh guna that voucer utk beli computer accessories...terus tegak telinga nie...means Nad boleh ler nak membeli hard disk yang mmg kuidam2kan itu...yeaaaaaa...hari tu nak mintak ngan mama suh beli benda 2..but bila my abah dah bagi..not bagilah...hadiakan camera 2..tetiba rasa malu la pulak nak mintah benda alah 2...kekeke..ntah...terasa nak beli sendiri kowt...

Ikutkan hati nie....semua nak beli...nak beli novel..nak beli reference book..n yang paling penting....nak beli Sherlock Holmes sries...jelez tengok my roomates..Deanna dok tayang benda 2 hari2.... biasalah..hadiah yang paling Nad suka  kalau org 2 bagi buku...mmg happy...lupakan teddy bear...lupakan benda lain..well..my life mmg ngan buku jer kebanyakannya..komik n novel dalam bilik 2 ntah dah berapa kotak x tau...2 x kra yang dah kena buang sbb x simpan leklok..huhu..kalau x rasanya dah boleh buat library dah kat umah 2...hehehe..



Esok diorang ajak pegi Kb..so..amek peluang yang terbentang depan mata nie utk ...menghabiskan baucer 2 semua......kekeke...terasa keluar tanduk sesikit...hohoho...Nak ikut jom...bebudak laki jgn gatal nak keluar kecuali korang mmg confirm yang korang x terlambat nak solat Jumaat ekkk....


Hopefully esok x ujan...membatutkan misi Nad nnt..hehe..assement x siap ade hati nak pg shopping...heh...tapi takpe..anggap dia terapi dir(nak sedapkan aty sebenarnya...)take care semua..salam sayang buat semua..

Assalamualaikum..

lots of love

DIRA DIN^_^

No comments:

Post a Comment