Thursday, 28 February 2013

Menggila di malam hari....

Assalamualaikum ya akhi& ukhti sekalian...

Entry di malam hari...hehe...actually tadi balik dari membeli roti canai...yeah..tekak terasa nak makan roti canai di malam hari..so beli jerlahkan...kekeke..sampai jer kat depan pintu rumah 2..my housemates..ajak pegi tengok diorang menari...so....makan nasik..then terus pegi kat kampus balik...x pe anggap lah dia exercise di malam hari....hehehe...


 Gambar kat atas nie sebab dah bosan menunggu kelas mula..tambahan lagi mmg dari hari 2 nak amek gambar ngan benda ..okeyh..not benda...transformer 2...tercapai gak hajatku....with..Lynn nagn Ada...

 With my Roomate Deanna...amek gambar time org lain sibuk menari...kekekek..lantak la korang nak tengok camner pown....ade aq kisah...by the way..this is the first time nampak ngan jelas nyerrr my lesung pipit....hehehe...mana x nyer...sebelum nie x suka nampak that lesung pipit sbb malu..yerlah bila nampak my lesung pipit 2 semua akan cakap.."ehhh..Nad ko ade lesung pipit gak ke...."...macam jadik satu kesalahn pulak....tapi sekarang...hermmm...tengok org la kowt....kekeke..macam artis nak demand2...heh

Sempat...amek gambar dalam lif yang nak turun satu tingkat jer pown..nampak sangat pemalas nak exercise turun tangga..kekekeke..x pe sekali sekala jer...

Then paling x tahan ialah masa nak balik kotaorg lalu la depan foyer fakulti..Masa 2 Jac my housemate bawak payung then dia dengan selambanya buat macam main golf...tengok kat atas..Dekan tengak tengok kitaorg main macam org x betul kat bawah2..ngehehehehe...malu ....tapi ape dehal....biasalah kitaorgkan still remaja....hehhe..kanak2 ribena 2 perkara biasalahkan...

Mata dak kuyu..so moh le kita beradu..esok insyaallah nak kuar KB jab....nak ikut jom....papepown..take care ..salam sayang buat semua..opsss lupa..buat sahabat yang mulai bangkit dari berduka...ayunkan langkah mu dengan penuh keyakinan....moga bahagia mennti mu di hadapan...amin..

Assalamualaikum

lots of love

DIRA DIN^_^

No comments:

Post a Comment