Sunday, February 10, 2013

White Colar...i Like....wheeeeeeeeee

Assalamualaikum ya akhi& ukhti sekalian

Cuaca yang best utk tidow hari nie...kekeke...semalam Nad pegi masjid...ade sambutan Maulidur Rasul kat c2...actually Nad bukan peminat setia kawasan2 kenduri n tmpat2 sesak nie...kecuali terpaksa la kan,..ngehehe.n semalam mmg ramai sangat...n nak amek makanan pown macam..errr...nak kuar ke x..malu..Nad kan pemalu orgnya...kekeke...then pegi la slow2 kat luar 2 amek nasik makan...ngehngehngeh...2 pown tunduk sampai nak masuk pinggan...maluuuu...

N petang semalam my dear brother yang senget 2 bagi Nad a lot of movie...one of the is WHITE COLLAR...n hero dia amatlah mendebarkan dada...sooooo handsome...whewww...the story is about FBI agent yang berkerjasama ngan penjenayah terkenal Neal Caffrey...mmg citer nie best la okeyh...sesapa yang minat penyiasatan ke apa...sila la amek citer ini...Nad baru tengok season 1...n my brother cakap now dah sampai season 4 dah...ekkkk...dah tertinggal kapal terbang ropernya...

Buts stiill worth la untuk sesapa ynag berminat nak cari citer ala2 CSI 2 okeyh...Nad mmg faveret citer2 cam 2 ...except yang melibatkan hantu yang merepek n bunuh2 yang keterlaluan mmg out of the list la kan...buts kalau cam supernatural..ghost whisperer ke okeylah...boleyh jer nak tengok..tapi bab2 hantu yang hodoh gler 2..mintak maap la..bg la sejuta pown ..x moooo....huhu...

Actually there is alot of movie yang Nad nak masukkan...but nnt ada masa yang panjang Nad masukkan lerrrr okeyh...for the time being...sila lah tengok WHITE COLLAR 2 dlu okeyhhhh...HAPPY CHINESE NEY YEAR untuk semua yang berbangsa cina....take care...salam sayang buat semua..

Assalamualaikum

lots of love

DIRA DIN^_^
'