Wednesday, 20 February 2013

Ragam di pagi rabu...lukisan n...pape jerlah

Assalamualaikum ya akhi & ukhti sekalian...

Semoga terus berada dalam keadaan yang sihat2 lerr okeyh...pagi tadi masa Nad pegi kelas...pukul lapan okeyh....huhu...kabus tebal...sampai x nampak kampus...n the sunrise x terang sangat  disebabkan oleh that kabus...huhu..oh ya ..oleh kerana cuaca sedikit..errr...sikit ke... okeyh...panas ler jugak...sila banyak2 minum air okeyh...jaga diri sendiri dulu baru boley nak jaga org lain...

Setelah sekian lama x memegang pensil n kertas...haaaa hari nie mmg hampeh la kan...Nad punya new lecture 4 this sem nie En.Ezran...still muda ..single but not available...hehehe...n dia suruh kitaorg nieyh buat le 10 sketches ...5 base pensel...another 5 base charcoal..ape lagik..garu telinga lerr...ngehehe...then berterabur lah kita org nieyh cari port nak melukis...Kelas kat tingkat 3...mmg hampeh la kan...last time Nad naik tangga tingkat tiga nieyh masa matrik dulu...so semput weyh....org lama x excercise mmg macam 2...kekeke

 Oleh kerana Nad punya uni still dalam pembinaan so x de lah sangat tempat2 menarik untuk melukis...at the end pokok ler jadik mangsa model lukisan kitaorg..muahehhe..ade jer kandang si ostrich n deer kat depan..but males bebeno ler teman nieyh nak berjalan tetengah panas ke depan 2....time kacih jerlah...
so kitaorg..sbb ramai...duduk tengah panas lukis pokok kelapa nan sebatang 2...muahehehe


Sambil2 melukis kita bukak sesi perkenalan...ceh sempat 2...hehe...org lain 2 besa la dah kenal da..tapi sem nie adela sorang mamat indian yang hensem sesat masuk kelas kitaorg...n asal penang tau..n yang paling Nad terkejut ialah dia ialah seorang cikgu...cikgu sains lagi kau...heh...n bila ditanya kenapa masuk tempat kitaorg..(buat muka x malu tanya memacam...kekeke)..he just said taht dia x minat nak mengajar...wow...speechless..yerlah gaji dah ribu2 ..still nak sambung study...wa tabik sama lu bro...(keluar dah bahasa sengal...sorry ea...tengak kebingungan...kekeke)..n umur dia 24..sekali lagi...oh My God...cukup pakej wat bakal husband...hohoho...mau kena hempuk ngan makcik mala...kekeke

Mood melukis x mau mai..so layan dulu blog +Facebook...baguskan....bagus la sangat....heh.. nope lah..sesambil mengupdate blog  carik gak lah contoh2 lukisan kat mr google 2....sambil menyelam minum air ye tak...okeylah..sampai sini dulu la erkkk...nak menyiapkan..lukisan tersayang 2 dulu...take care okeyh..salam sayang buat semua...

Assalamualaikum

lots of love

DIRA DIN^_^


No comments:

Post a Comment