Tuesday, 26 February 2013

Kena reject itu indah...ade aq kisah...

Assalamualaikum ya akhi & ukhti sekalian...

Cuaca semakin bagus bebanding semalam...stakat nak sidai baju yang dah berkurun x basuh 2..bolehlah....

Jangan nak fikir bebukan pasal title diatas..bukan kena reject pasal cintan cintun okeyh..x de masa pown untuk semua 2 buat masa sekarang..cewaaaahhh..masa sekarang..masa depan mana la taukan..ihihi..gelak gatal..kekekeke..

Actually tadi kitaorg dalam kelas buat macam XAD..letak semua lukisan n akan dikomen on tha spot..malu 2 biasalah 2...ade aq kisah...proses blajar mana bley malu2 kan....and dari sembilan lukisan Nad 3 lukisan telah dirijek..memula rasa sedih la jugak..yerlah Nad tidow pukul 4 dalam masa 2 hari nieyh semata2 nak menghabiskan kerja2 2 semua...penat tau...

But bila tengok orang lain kena rejek sampai 5..tetiba tarik balik rasa sedih 2..bersyukur sbb kita sikit jer kena..org lain banyak lg..huhu..insaf2...

kat bawah nie antara lukisan Nad yang terkena rejek..






Tapi x pe...nnt kita buat yang lagi terbaek okeyh...hehe...macam title kat atas..kena rejek itu indah..ngeh..ngeh..negh...

By the way thankz To Mr Aliff yang sudi menjenguk blog Nad yang x seberapa nieyh...hehe...entry sebelum niey mmg Nad tujukan khas untuk ko pown....hehe..so jangan la nak terasa sangat...yang penting kita sentiasa ingat tujuan utama kita datang kat sini...belajar kerana ALLAH...insyaallah...Kuatkan hati teguhkan pendirian...fokus pada satu tujuan kita yang paling utama....

Kelas dah batal...so..masa untuk merehatkan diri sambil baca2 novel yang dah berkurun x dibelek...hehe..x sempat nak baca la....haihhh...

K ..take care ..salam sayang buat semua..

Assalamualaikum

Lots of love

DIRA DIN^_^


No comments:

Post a Comment