Saturday, 23 February 2013

I'm just tired....muntah pelangi when its come to shading part..huhu

Assalamualaikum ya akhi & ukhti sekalian...

Selamat pagi semua...kat cnie ujan..rasa cam nak masuk dalam selimut balik...muahehehe..mana bley derrr..kelas kul 9 start...kelas BI pulak 2...buts Nad okey jerrr...BI jer pown...kekeke..x paham pown kita buat2 paham...

Semalam mood melukis dah mai...so melukis la segala jenis mak nenek 2...gambar 2 nnt2 la okeyh..malas nak mentrasfer lagik gambar dalam kamera 2...Semalam gak Nad dibrain wash oleh cik Hawa...insaf seketika...x mo buat dah...nnt lg berbakul dia membebel...haih...biasalah 2...bergilir2 mengingat antara satu sama lain...errr betol ke perkataan 2...lantaklah...BM broken di pagi hari...kekeke..menangis cikgu BM Nad tengok anak murid dia tulis cam nie..heh..macam org x sekolah..

Lawak pown ada bila masuk sesi melukis nie...Mana x nya..ade yang nak lukis kucing jadik memerang jantan..nak lukis lembu dah jadik cam cartoon...buts at least kita dah try...Jujurnya Nad bukan budak seni ke apa..Nad amek seni dulu pown sampai form 3 jer..2 pown lukisan ntah pape...that's why masa my lecture ..En Haris tanya...Nad terus jawab dengan poyonya..En  Haris saya mmg x reti lukis ke apa..saya bukan budak sastera or seni..saya nie budak sains yang sesat masuk sinie...then dia macam okkeh...x pelah...tapi x delah melukis teruk gler 2..Maybe genetik pandai lukis sesikit 2 come from my dad jugak..lukisan dia lawa wooo..jeles...

okeyh...x salah kalau kita x pandai something...yang salahnya kita x nak mencuba untuk belajar benda 2...give up separuh jalan...jangan cam2 okeyh...selagi kita terdaya untuk mencuba..buat sehabis baik...insyaallah akan ada hasilnya nnt..

Take care semua...salam sayang untuk yang tersayang...ehhhh..untuk semua..hehehe

Assalamualaikum

lots of love


DIRA DIN^_^

No comments:

Post a Comment