Thursday, 21 February 2013

My new housemate yg sempoi...

Assalamualaikum ya akhi & ukhti sekalian...

Semoga terus ceria selalu..hehehe..Alhamdulillah Nad da sampai kat umah...bukan Nad rindu kat umah ke apa..Balik nak amek barang2 n settle something jer...

Kecian kat deanna sbb kena tinggal sensorang ujung minggu macam nie..huhu...haaaa...kat atas nie part of my housemate..ade lagik...tapi time nie semua ntah ke mana...hehe...From left..Fasya,Cy,Lynn n Jac...serius kawan ngan diorang mmg sempoi habis..n Diorang mmg hormat giler2 kat org Islam...masuk jer time azan  diorang akan senyap then...suruh kita pegi solat...tabik wooo..

Ngan diorang nieyh..Nad akan..akan..okeyh..pandai cakap Iban..hehe..mana x nya..diorang nyanyi lagu Iban jak hari2..tapi lagu diorang mmg best habeh lorrr...dari rap yang mmg Nad x paham kebenda 2 sampailah lagu jiwang 2...Nad just tahu cikit2 bahasa Iban yang diorang ajar 2...contohnya

Makan= makai
Ada=bisik
Jom =Aram

2 jer lah Nad tahu pown..hehe..nanti kita bukak kelas bahasa Iban okeyh..sat g boleh lerr nak cakap ngan diorang ...ohhh x sabarnya...

Nad ada janji nak upload lukisan yang pernah Nad buatkan hari 2...but satu jerlah ekkk...malu...hehe..tengok kat bawah nie...nie lukisan sem lepas but x hantar...sayang lerr pulak so..Nad buat yang lain...negehehe..malas nak betulkan...


Next week Nad kena hantar sepuluh sketches lengkap kat lecture...tapi x buat lagik...then masa bersiap nak balik tadi tengok yang Mag buat,,perghhh...lawa wooo...jeles ..x caya tengok kat bawah nie..kitaorg just guna medium pensil n arang jer..buat yang si Mag buat nie mmg terbaek la...

Haaa..lawakan..jelez  okeyh...cian korang..Nad malas nak betulkan dia punya gambar 2...biar jer lah senget macam 2...muahehehe...jahat bebeno...kekeke...
Haha..nie time pagi2 pukul 7 pagi cam 2 lah...x tau nak buat ape pagi2..jalan2 kat luar then amek gambar sendiri...pas2 tengok...lawak 2..biasalah 2...poyo sendiri..kekeke
Rasanya sampai kat sini dulu entry kali nieyh...laen kali Nad update lagik...hehe..take care semua...salam sayang buat korang2 yang tersayang..

Assalamulaikum

lot of love

DIRA DIN^_^

No comments:

Post a Comment