Wednesday, 13 August 2014

Keboringan menunggu cuti sem abeh....huhuhu

Assalamualaikum ya akhi&ukhti sekalian...

Amacam raya..okeyh...ke dah berjaya naik berkilo ganda dari sebelum raya dek penangan lemang dan ketupat...xpown gulai2 kwah yang berderet di majlis2 kawen...hehehee..gurau2 je epp

Raya dah nak abeh...cuti sem pun dah bagi surat warning suh prepare nak balik belajar...huahuahua...time belajar nangis berguling2 nak balik rumah...stress katanya...kekekeke...bila dah cuti sebulan dua...menguap berguling2 xtau nak buat ape....welll biasalah...life seorang student mmg cam2(ke Nad sorang je mcam 2...ahakz...)

Bila scroll FB time2 raya ngan cuti sem mcm nieyh...of coz..wall akan dipenuhi ngan gambar selfie n gambar raya...n yang paling utama gambar kawen....buat iolss jeles tau...tau la iolss belum ada buah hati pengarang jantung dan limpa...kehkehkeh...btw..tahniah kat my classmate..Linda ngan pasangannya...semoga kekal hingga jannah ilahi...wink2..

Congrats jugak buah bebudak yang baru dapat tawaran masuk uni 2....welcome to uni life...

jangan dok ingat uni nieyh sama cam sekolah...welll even korang terasa sedikit bebas dari perhatian mak bapak korang..ingat Allah 2 ada...so...sila jaga kelakuan anda...buat baik ngan senior...jangan time orientasi dah tunjuk lagak....:)

Ikhlas dari akak senior......akak la sangat...tua pulak ku terasa....huahuahua...Papepon selamat maju jaya....

Sampai disini dulu...line dah cam ciput..huuhuhuhu...sedih...salam sayang buat semua..take care

Assalamualaikum...

lots of love
DIRADIN ^_^

No comments:

Post a Comment