Saturday, 23 August 2014

Congrats Mr.Inspektor...hihi

Assalamualaikum ya akhi&ukhti sekalian...

Sihat2  la hendaknya yekk...hihi

Sedar x sedar dah nak abeh pown cuti sem...minggu depan dah nak masuk sem baru dah..
Nak tambah cuti bley x...kikiki...
yeye jekan...kata dah bosan tergolek kat rumah...
abah sbuk tanya bila nak balik uni...
yelah kita nie sapa kan...dah boring la 2 tegok muka anak dia kat rumah nieyh...kekekek

Masa bz membelek Fb ...ternampak la gambar org 2 dok tauliah suksis..
walaupun dah gelap still hensem..ehh..bukan2..x brapa nak hensem..kekeke...
Still macam dulu..xberubah pown dia...senyuman yang sama..just gelap ckit je..
pape pown congrat bro..even hanya ditakdirkan just sebagai kawan..
tapi kau still my best friend ...my first love..ihi.
Hahaha...tapi serius smart ko hari nieyh dalam baju suksis 2...tergugat balik hati aq nieyh...kehkehkeh...
bahaya2...

Pape pown..CONGRAT MR INSPEKTOR..
lepas nieyh dah start praktikal kan...haa..pakai la pemutih muka bebanyak yekkk...
hihi...
dah x bley tengok ko dah lepas nieyh...dah nak cukup masa yg aq janji utk diri aq dulu...


Okeyh la..just nak ucapkan 2 je...xde pape pown..Nad nieyh dah x brapa nak btol...So sila abaikan post nieyh okeyh..hahaha..kikiki...salam sayang buat semua...take care..

Assalamualaikum

lots of love
DIRA DIN^_^

No comments:

Post a Comment