Saturday, March 2, 2013

Penat woooo....

Assalamualaikum ya akhi & ukhti sekalian..

Selamat pagi..pagi lerrr dah kul 2 kowt..mata tarak ngantuk g..padahal tadi [petang bukan main penat...ngeh..ngeh..ngeh...

Tadi pegi KB...not tadi la..pagi semalam...pegi USM with my housemate..visit someone there..sambil2 mengambil kesempatan utk jumpa ngan my bestfriend ..cik Ain with my adik..Najwan....mesti cik Hawa jeles gler ngan kita org...x pe nnt kita jumpa ekkk..tapi serius lama gler x jumpa diorang..yerlah since abeh exam matrik 2..terus x jumpa..stakat chat Fb ngan call jerlah...mana bley nak hilangkan rindu di haty...chewahhhh..cakap macam org jiwang ler pulakkk memalam nieyh...

Terkejut Nad bila jumpa Najwan..mana x nya dah gelap...sebijik macam mamat bangla 2...hehehe..jangan marah ekkk...bila tengok diorang semua okeyh..x de hal ..Nad sendiri rasa happy...yerlah Najwan 2 dah macam adik kandung sendiri..mana Nad x risau....huhu...

Then amek teksi pegi KB Mall balik....makan at The Chiken Rice Shop..yang paling x tahan bila my housemate ..si Lynn 2 pg order Kids Set..comel jer pinggan dia tapi sumpah ..mmg nak tergelak tengok dia makan dalam 2..dengan pinggan yang ade gambar anak ayam kat sudu ngan garfu dia...sebijik macam budak kecik.....sabo jerlah...

Lepas 2 pegi SMO...banyak alat tulis ngan drawing paper dah abeh...adoiii...last2 bedal novel 2 bijik ngan beg untuk drawing paper..barang 50 hengget jer..2 pown guna voucer buku..tapi seksa nya beratur nak membayar barang2 2 semua..rasa nak pegi tempat cash jer...cepat sikit....huhu...so my voucer still tnggal 200 hengget g..x tau nak beli ape...hard disk akan dipertimbangkan bila dah cukup semua barang untuk study....kena utamakan yang penting dulu..btol x...

Masa balik 2 berdiri dalam bas dari KB sampai Bachok..mana x penat..rasa macam x mo pegi dah...x larat..round Jusco kat Penang dulu x penat macam nieyh..huhu...dulu pakai wedges 2 still okeyh...nie pakai sandal jer pown macam nak tercabut kaki..2 kedai jer masuk tapi dah macam 20 kedai..heh...lain kali kena pegi ngan Big Boss jerlah...cepat..save bajet..x penat..hehehe...part save bajet 2 yang paling suka...

Pape pown balik rumah..assingment dah tersenyum manja kat atas meja...huhuhu...so kena lah pegi buat ek..sbelum senyuman manja 2 bertukar menjadi nightmare dalam mimpi..huhu...see u in the next entry...take care...salam sayang buat semua..

Assalamualaikum

lots of love

DIRA DIN^_^