Monday, March 4, 2013

Risau...Let's pray for Sabah...

Assalamualaikum ya akhi & ukhti sekalian

Malam yang sunyi..coz semua busy menyiapkan assement..Nad dah penat dah..take five kejap..neghehehe...alasan jer 2...tapi assement mmg banyak okeyh...x larat ...huhu..

Tengah risau sebenarnya...mana x nya..pergolakan kat negeri bawah bayu makin serius khabarnya....teringat ngan Safna n Azrul kat UMS sana...hope diorang x de pape..doakan diorang okeyh...Nad ni dah macam mak2 risau bebeno...huhu..mana x naya diorang semua 2 adik2 yang Nad sayang..mmg patut risau pown...

Bukan Nad jer yang tengah risau...nie haa..housemate Nad pown risau gak tau...mana xnya diorang punya family kat sana dah la dekat jer ngan kampung diorang...lagi la x tidow malam dop pikir family kat sana...haihhh...yang housemate sorang g 2 dia punya bf kena panggil untuk berkhidmat disana...lagi lah...haihhh..x tau den nak cakap ape...Doakan diorang ..kitakan rakyat Malaysia...jangan abaikan diorang nun jauh disana...

And one more thing..kalau ada information pasal pergerakan anggota keselamatan kita disana jangan gatal2 nak post kat FB ke apa...kenapa?...sbb musuh akan tahu lah....so diam2 sudah okeyh...

Take care semua...nak menghabiskan assement...salam sayang buat semua..

Assalamualaikum

lots of love

DIRA DIN^_^