Saturday, March 9, 2013

Sakit gigi...seksa woooo...

Assalamualaikum ya akhi & ukhti sekalian..

Morning semua..menaip entry dalam perasaan mengantuk yang amat...haihhh..sat g kelas...acane 2...kang ada yang tertido dalam lecture hall 2 kang...ngeh..ngeh..ngeh...Jatuh saham tersengguk dalam kelas...kekeke..masa matrik dulu x pe...bley g buat x kisah..nie dah masuk uni pown buat perangai x berapa nak solehah 2 mmg ngeksss la kan...

Well lama giler rasanya Nad x update blog...x sempat meyh...assingment berlumba2 menunjukkan diri meminta di beri perhatian..ecewaahhh ayat x bley blah...kekekeke...tapi serius ..sekarang mmg tido around pukul 2-3 pagi cam2..ntah buat ape..tau2 dah pukul 2...huiii 2 pown masuk tdo dan lagi borak2 with my roomate..deanna...x sedar masa berlalu macam air jer..

Semalam my mum bawak triffle n nasi kerabu kat Nad..anak dia kan dalan kesakitan...sakit gigi...mmg kerja x jalan..kalau sakit kat tempat lain x pe..tapi kalau sakit gigi nieyh mmg kerja x bley jalan...nak makan pown susah..so alternatifnya ..Nad beli roti canai..lembut dan senang nak telan...macam iklan ler pulak....tapikan yang paling nak gelak mama bawak nasi kerabu berlaukkan daging bakar...terkebil2 Nad tengok daging 2 mcam x pernah jumpa..yerlah..acane nak mengunyah..sakit woooo....kekkeke...takut gak gigi yang elok ada nie lagi sakit...last2 amek pisau cincang kecik2..baru bley makan dengan aman...

Bukan takut nak g jumpa doktor..x pernah takut pown..suka lagi ada..kekeke...tapi x de masa nak keluar berjam2 tu ..baek siapkan assingment yang berlonggok depan mata..huhu.....rasa nak baling jer semua benda yang menyemak atas meja 2..tapi bila pikir balik nie just dugaan dalam menuntut ilmu...menuntut ilmu 2 kan ke jihad..so sabo jerlah...ngeh..ngeh..ngeh..

Okeyh cukup merapu kerapu...see uolls dalam post yang lain ..Nad ade kelas kena attend...take care..salam sayang buat semua..

Assalamualaikum..

lots of love

DIRA DIN^_^