Thursday, 26 April 2012

Akhirnya...bye2 to KMPP

Assalamualaikum...

Hope semua dalam lindungan Ilahi...sihat2 lah yerr...aq malas nak cerita pasal exam yang macam halal jer 2...nak cerita sal benda laen...

Well sekarang aq dah bergelar seorang graduan matrikulasi ...cdihhh...masa lawab Last Payperrr ptg semalam aq nangis ..huhu ...terasa cam baru semalam aq dop cbuk2 packing barang nak masuk matrik..alih2 semalam tamat sudah pengajian aq kat cnie...huwaa...2 tahun bukan jangka masa yang pendek..rasa cam cdih nak tinggalkan kwan2 yang lama dan baru...adik2 tersayang,,,(emosi lebih...ahakzzz..)..lepas nie dah x bley makan sekali dah , x bley kuar tasik sekali time tension + boring, x bley dah nak wat gila2 sama2..huhu..yang dekat ngan umah x perlah still dapat jumpa..kalau aq kuar rumahlar al-maklum lah aq nie kan princess..mana ley kuar rumah selalu...hehe..perasan lbey

Tapi pape pown aq harap adik2 aq 2 still contact antara satu sama laen jgn dop betapa jer sepanjang masa...sayang kalau ikatan persahabatan yang terbina selama nie terlerai macam 2 jer...walau cbuk macam mana pown kita hubungan ngan manusia kena jaga nak2 lg hubungan ngan ALLAH...yang 2 lagilah kena jaga....ingat2 lah kawan2 yang selama nie selalu dop tolong2 kita...yang kita jdikan tempat buangan perasaan kita...huhu(cam rujuk diri sendiri lak...)

Oleh kerana malam semalam merupakan malam last kitaorang bersama, so roomate aq yang tersayang nie cakaplah nak masak maggi +telur dalam water heater..gud idea...hehe, so sambil turun pegi hantar bantal pegilah kitaorang niekan beli maggi, ingatkan maggi 4 bungkus 2 macam kurang jer..last2 2 dia penuh stu tuppaware besar, huhu, lpas makan semua tersamdar, mana x nya satu jag maggi+ satu jag air teh comfirm tersandar punya...niat nak study jd niat nak stado...hehe,

Well, walau perasaan still bercampur gaul, life must goes on....banyak lagi yang kita kena buat dalam hidup nie...bukan semuanya terhenti disini saja...so bye2 matrik , welcome universiti....another year of study, but study does't have any limit till we die right...there's a lot of thing that we must learn..how to be a good teacher, how to be an A class student and...how to be a good wife n good mother...hehe..(terasa nak speaking...hehe)

K...assalamualaikum..

sekian ...^_^
dira din

No comments:

Post a Comment