Thursday, 19 April 2012

di pertengahan exam.....(T.T)

Assalamualaikum...

Well, harap2 korang semua sihat2 hendaknya...walau aq rasa cam nak demam skunk...demam semata2 jawab MATH..huhuhu...aku rasa kena pergi jumpa doktor dah nie...MATHPHOBIA...ahakzzz..

 Serius , masa dalam bilik exam 2 aq rasa cam dah nak muntah...mana x nya..nombor jer semua....harap result nnt okey2 jer.. skunk tinggal math paper 2, biology,n chemistry jer...haiyohhh... kadang2 rasa BILA LA BENDA NIE NAK ABEH, tp kadang2 rasa ASALLAH CEPAT JER DAH EXAM....haishh...rasa cam nak study tp mata x berapa nak mengizinkan...huhu(saja jer bagi alasan....sebenarnya malas...huhu)...

So, sekarang tengah break 4 hari...hari isnin nie baru ada exam balik...oleh kerana aq terlebih tension ary nie...aq ajak roomate aq kuar pegi ATM, then aq pegi beli tanah liat...sepetang 2 kerja aq dop maen benda 2 lah...hehe..tension punya pasal...diorang dop tido ..aq dop maen benda alah 2 sensorang..tengok2 dak pukul 4 ptg...time 2 baru rasa Ya Allah..banyaknye masa terbuang...(baru nak sedar diri ler....tp lpas 2 buat balik...hehe)

By the way, thankz to my auntie...yang bagi tip2 2 semua...huhu...serius for the first time aq gelabah masa exam...selama nie bukan x pernah,tp x delah segelabah cam kali nie...x tau berapa kali aq dop mengucap...haiyooohh...x lupa juga buat someone yang tegur hary 2..haha...wat aq semangat ckit nak jwab exam sc com 2...ahakz...

Doakan aq keyh...2 jer entry aq untuk kali nie....assalamualaikum..^_^


No comments:

Post a Comment