Monday, April 16, 2012

Moody Monday...

Assalamualaikum...

 Apa khabar warga dunia semua...hope u alllz semua ceria walaupon aq tengok cam nak mendung jer...ahakzz...

Tiba sudah hari isnin nie...hehehe(asal excited sangat aq nie...(T.T)..actually x delah wonderful sangat...sbb esok dah  nak exam pown...(takut nie ..huhu...rasa cam ada something scary kat tepi aq...)..semalam kuar jenjalan kat tasik...just meng habiskan saat2 terakhir sebagai seorang pelajar KMPP nie... sorry Maryam coz kakak mu ini wat2 x nampak masa ko lambai2 tangan ari 2 bkan x nak tegur just...entahlah...cam x sesuwaiii dengan masa dan ketika.. jenjalan then bergambar bagai...huhui.. tapi rasa cam  something wrong somewhere.....rasa cam nak nangis pown ada...then pegi tidow  di bilik cik Hawa..my roomate masa PDT dgan  ditemani cik Ain dan cik Anis...lama gler x tidow ramai2..sengal satu badan dop tidow atas lantai....teringat masa study week PDT dulu..malam2 melepak sambil tengok movie n makan2..haha...pastu kul 2-3 pagi dop melayan citer Mohabbatien diiringi air mata Azirah jamaludin dan Fatehah sidek... bila ler nak jumpa balik sumer2..huhuhu.... miss u allz so much bebeh.. huhu





Well semalam aq x bley nak tadow...actually tengak melepak sambil borak2 ngan roomate ...last2 diorang dah tidow aq plak yang terkebil2 x bley nak tidow...aq ingat jam 2 dah rosak. mana xnya tengok2 dah pukul 4.30 pagi kowt..so bg mengelakkan terlapas subuh aq mencelikkan jugaklah mata nie.....huhu..lpas subuh bwu ley lelapkan mata..bangun2 ..cak ..dah pukul 12.30 ..mmg terbaek lah...hadoiiii...study ciput jer pown...entahlah x brapa nak betull kot jam biologi aq nie....huhu....stress pown ada...tapi stilll try menceria2 diri nie...stress sangat kang jadi benda laen plak....huhu...

Time bila dah nak abeh study nie yang rasa sedih ...mana x nyer dah 2 tahun aq kat cnie..stilll rasa cam x puas lagi...huhu...hari2 pegi kuliah(well ...not hari2 lah...) rasa cam baru semalam aq datang nak daftar masuk matrik nie ...tengok2 dah nak abeh...haishhh...cepat gler masa berlalukan....bila pulak nak kumpul ramai2 cam nie lagi...kalau satu negeri x perlah... nie x jauh kowt...penang-kelantan bukan macam t.merah-pasir mas...

So , esok dah start nak exam...hope bley wat ngan baek...(of course lerrr....).. sc com cam apa2 tah...proggrmming mmg tajuk killer sem nie...arap ley jawab ngan jayanya..lusa satu lagi tajuk yang bley wat aq bad mood sampai malam..MATH...haiyooohhh...

E2 jer untuk entry aq hari nie...haihh bila pulak aq nak update nie...cuti nnt plak la kowt...GUD LUCK FOR UR EXAM.....(walau ada yang x amek exam...hehe) Assalamualaikum...^_^