Saturday, September 21, 2013

2 Minggu yang...yerkkkkk...coih....

Assalamualaikum ya akhi & ukhti sekalian...

Yup...sem baru dah bermula almost 2 weeks...and dalam masa 2 minggu nie bermacam2 dugaan ...haih...sabor jerlah...jadual bertindih...kelas pack macam ape jer...banyangkanlah jadual kelas start pkul 12 n abeh pkul 7....mak aih...mana nak makan..mana nak solat...huhu..naseb baik lah lecturer bertimbang rasa...bagi masa rehat...makan..n sempat lepak bukak fb..coz after this 4 sure x brapa nak sempat nak jenguk2 dah...kekeke...

Btw..sempat gak lah mengusha...haha..bebudak junior..perghh mmg muka matured habeh la...naseb baik x panggil akak,..hihi ...pakaian bukan main..bergaya abeh...kelas kau dik...x pe nanti dah masuk bab color2..main ngan charcoal x der la nak bergaya sangat...hehe

Dalam masa 2 minggu nieyh jugak bnyak benda nak kena settle...jadual..kelas...adapt dengan assingment n kelas yang rushing...biasalah dah lama tinggal zaman buat kerja cepat nieyh...ha..sekarang kena buat kerja dgn rushing baru terhegeh2....

And alhamdulillah...this week  insyaallah..everything gonna be okey..hehe..and  yang pasti kelas Nad bg musim nieyh(dah macam lawan bola la pulak..kekeke..bermusim2..) means sem nieyh..mmg banyak main ngan lappy..BUT..my baby lappy  nieyh tengah merajuk la pulaks...huhuhu...banyak benda kena install...mana x jem...

Hopefully sem nieyh akan lebih baik dari sem lepas...persahabatan yang terjalin pown  biarlah berpanjangan hingga ke jannah...yup Nad mmg takut nak berkawan sbb sangat perit bila someone yang kita percaya mengkhianati kita hanya kerana termakan hasutan orang ke tiga...n buat yang frust ke apa...plezz stanD up n face that probs...hidup nieyh kita kena berani... sampai bila nak lari dri masalah..hanya orang yang pengecut jer yang lari dari masalah nieyh....okeyh...so jangan gegatal nak meregister kan diri anda dalam kelab pengecut....

okeyh,,,sampai sinie dulu tinta ditaip...moga bertemu di lain entry...take care..salam sayang buat semua...

Assalamualaikum

lots of love

DIRA DIN^_^