Saturday, March 3, 2012

when green more beautiful than blue.....

Assalamualaikum....hope semua chat2 hendaknya...hehe...sekarang dah start balik musim yang boleh menyebabkan kita semua terasa malas nak bangun dari katil....Musim hujan...huhu... kat tepi tingkap bilik aq nie dah macam okestra dgan iringan musik dari sang katak dan sang cengkerik...huhu...hmmmm kali nie aq nak cerita pasal  pelajar zaman sekarang ...bkan apa aq selalu gak lah dengar psal ada student yang x reti2 nak hormat ckgu... means diorang prlekehkan tugas seorang cikgu.. memanglah nampak cam senang mengajar nie... to try korang pegi dop kat depan kuliah x pown kelas then cakap... comfirm lbeh 80% dari korang akan kena simptom parkinson... tba2 jer jd gagap x pown x kuar suara langsung....that's why lah aq cakap nak jd cikgu nie bukan bley maen hentam jer...kena ada semangat yang jitu dah keyakinan diri yang tinggi....aq just x berapa nak paham ngan certain student yang susah gler nak tegur cikgu even cikgu 2 lalu tp dia pown....haiyoooo... hope kita lebih sedar ttg jasa ckgu2 kita... tanpa mereka siapalah kita.....assalamualaikum