Friday, 24 February 2012

luahan rasa

Assalamulaikum...cbuk ckit sekarang nie dgan homework dah bersusun tunggu giliran untuk dihantar...pergh mmg jd superwoman lah aq minggu nie...hohoho...tapi still dop melayan blog ngan fb... just untuk wat luahan perasaan dan melepaskan tekanan jiwa yang kacau ini...tinggal 6 minggu lagi to say good bye forever after kat matrik yang kucintai ini...KMPP....tempat aq study for 2 taun....sdih dowhhh....anyway  aq rasa minggu nie mood aq dah macam budak2..mood dah macam lalang sat kekiri sat kekanan..haioyoooohhh...but blum kronik lg lah...just otw nak kronik jer...hari 2 aq terpikir sal something...kenapa ada sesetengah orang yag berwang  niekan paling susah nak wat kuar duit untuk orang laen...bkan nak kutuk ke apa...contaohnya lahkan... time kita nak makan... kalau tanya kenapa x makan msti dia jawab malas lg or takut ngantuk nnt x pown dia cakap nak diet... tpkan masa kita tgah makan cbuk mintak nak merasa.... bkan luak pown duit 2... perut kita jgak nak makn...haish x paham btollah...2 lah ragam manusia macam2 ada...pening2.. anyway 2 jer aq nak mmbebel...hehe assalamualaikum

No comments:

Post a Comment