Friday, March 23, 2012

Hidup yang penuh dengan kenangan......^_^

Assalamualaikum.....

semoga sihat hendaknya anda2..yang hensem lg bergaya ...x lupa juga untuk  anda2 yang comel lg anggun menawan....finally  akhirnya tiba jugak hari yang ditunggu2...jumaat...bkan apa nak cuti...hehe....

Well hari nie aq nak cerita pasal kenangan aq sepanjang 2 taun  menjadi seorang pelajar matrikulasi nielah... (aq bdak PDT)...start hari masuk  ke KMPP tercinta nie...sampailah aq dah nak abeh bulan 4 nie...n Insyaallah akan terus menyambung pejuangan dalam  menuntut ilmu ke puncak menara gading..... sapa2 yang terasa malas nak baca entry yang panjang gler nie....silah lah delete sekarang...hehe...well kat bawah nie adalah beberapa gambar time sepanjang aq kat KMPP nie..hehe......

                                       Nie gambar time aq masa PDT dululah....

                                                   

                                                Nielah bebudak DHP5 yang happening...hehe
seriously aq memang teringat glerlah zaman masa PDT dulu...bukan apa kitaorang satu kuliah nie boleh kata rapat glerlah.. tp skunk da x de masa nak jumpa ramai2...semua dah sibuk...huhu....

                        Nie plak gambar aq time PST..K1P4 yang sengal dan happy selalu....haha
 
                                              Amali bio sem 1.... ngan Cikgu Azman...

                                          Nie lah anak2 teruna K1P4...mrul,azrul,aidid n raja
Nie first time kitaornag wat xtvt praktikum....bukak puasa kat pulau then pegi padang kota...........
                                                         Nie plak ketua praktikum aq...najwan....
                           Yang nie plak amirul n azrul .. ramai yamg kata muka diorang nak dekat sama..
                            .aq pown x tau kenapa sbb aq  rasa cam laen jer muka diorang....hmmmm

Nie plak gambar time kitaorang satu praktikum pegi hiking kat Taman Negara Pulau Pinang...serius penat nak mati....2 pown masa balik ramai yang surrender haha...tp seriously memang best....sampai 2 hari cramp kaki....

Haaa nie plak ekspedisi ke Gunung Jerai yang memang wat aq rasa macam x mau dah pi hiking kat man2 sekali pown....memang menyesal gler lah masa naek 2...mana xnyer jalan kaki 12 KM pegi balik mau x longgar blutut......tapikan masa sampai kat atas 2....memang cantik gler dia punyer pemandangan....



Nielah eksperiment bio yang paling ditunggu2 oleh bebudak bio...haha...bedah tikus......2 pown adalah 2-3orang yang x selera nak makan dkat seminggu teringat kat tikus yang kena bedah....




kenangan yang kita pernah lalui pastikan buat kita tertawa gembira mahupun menangis hiba bila teringatkannya kembali.......................
assalamualaikum.....................