Monday, May 27, 2013

Bila demam exam mula menyerang....

Assalamualaikum ya akhi & ukhti sekalian...

Hope semua ceria2 selalu la epp....lama dah Nad x menjenguk blog yang dah bersawang nieyh....hohohho....

Last week bz ckit...3 hari balik pukul 2 pagi menyiapkan kembali typography ngan surrealism...obviouslylah banyak maen dari buat..tp alhamdulillah semuanya siap...hehe...sekarang tinggal buku ngan digital art n of coz final projek yang x tau apa lagi...huhuhu..


  This my surrealism..Nad pown x tau ape motif gambar nie...kekeke..pepandailah korang menafsirkannya....hhee



Lagi 2 minggu exam mula menampakkan wajahnya...haih...ape pown x study lagi..perangai buruk dari dulu yang mmg x bley nak buang ...huhu..suka sangat study last min...haiyooooo..dengan asa keusahawanan yang x brapa nak paham(actually x paham langsung...huhuhu...) malam nie pembentangan TITAS yang x buat lg 2..huhu...kuiz bi yang mngecewakan...sape suh x study...haiyooo...

But...bak kata gambar kat atas nie..do not be afraid to fail....sbb kegagalan 2 yang mendewasakan kita...maybe kita gagal sekarang tetapi cemerlang dimasa depan...ahakz....(start kuar ayat poyos....)


Pape pown....dont give up...selagi ada masa ...terus berusaha utk berjaya....kena lawan result MR.Triple M...kena lawan result my lil bro..malu dowh kalau kurang dari result dulu 2...(bajet lama..padahal baru sem lepas jer pown dapat result...)...walau bimbang gak la..lau result down....huhu...x mo..xmo.,..doakan Nad la ep....tinggi ckit dari result dulu pown x pe lah....

Well wish me luck....hehe...sampai cnie dulu entry kali nieyh...ade masa Nad update balik okayh....take care..salam sayang buat semua...

Assalamualaikum..

Lots of love

DIRA DIN^_^