Saturday, May 4, 2013

Kajian lapangan punya pasal...hohoho

Assalamualaikum ya akhi & ukhti sekalian...

Cuaca panas sekarang niey kan...keee panas coz pilihan raya...oppssss...x cukup umur lg x bley cakap...kekekek...welll esok merupakan penentu arah tuju negara kita Malaysia yang tercinta ini...hope sapa2 yang menang 2 akan berusaha mengekalkan dan meningkatkan nama Malaysia di mata dunia...

Welll...2 hari lepas adelah pegi wat kajian lapangan kat umah my sepupu...Olah kerana Abah Nad ada keje kat skolah...soo Nad terpaksalah pegi ngan my adik...Akim...pegi pulak ngan moto...biasa naik moto jarang2 2pon dengan Abah jerlah....nie naik ngan budak sorang niey...Kussss semangat...seb bek xde lemah jantung..lau x ngan Nad2 sekali jalan..ada jiwa rempit gak dalam diri budak nieyh...rasa nak sekeh jer...hehehe

Nasib x histeria jerrr kat atas moto 2...huhu...balik jer bagitau mama...kena marah...padan ngan muka....papepown..kajian lapangan berjalan ngan lancar...

 my brother

Nad buat tajuk pasal keris...errr...rasanya lebih kepada seni pertukangan besi...tapi still x lengkap lagi...banyak maklumat perlu dicari...insyaallah...semua akan Nad upload nnt..epppp...


 my sepupu..thankz alot...got alot information from u...
 Mesin menempa keris..sekali dia bukak suis..seriau owwww

                Keris lawi ayam...kecik jerrrr..tapi harga lau survey kat internet adalaa dalam RM 150.00...

Lau ada masa lagi nnt Nad upload lagi eppp....Akhir kata sesapa yang dah terlebih umor 2...jangan malas nak kuar rumah utk mengundi..kerana undimu begitu berharga...cheeewahhh..kekeke...take care n salam sayang buat semua...

Assalamualaikum

lots of love

DIRA DIN^_^