Monday, October 1, 2012

Tired already.....

Assalamualaikum...

Camner semua hari nie...hope korang semua dalam keadaan yang sihat sejahtera la yekkk...

Biasalah ....sekarangkan musim orang demam...(termasuklah aq...ahakz..)..dari pagi sampai ke petang bersin memanjang...malu gaklah masa dlm kelas td...huhu

Well...oleh kerana semalam aq dah post ntah pape ....soryy la ek...hehe....simptom2 stress la nieyh...Tdow dah kul 4 pagi bangun kul 6 then kelas kul 8 sampai kul 4...memang x de masa lahh nak terlelap sejam dua..huhu...x pe esok klass pagi x de...qada balik tdow...hehe....

Hari 2 kitaorg adalah bincan pasal ape feelnye jadik student u nie....Rata2 ckp best...(sbb dah x ken pakai baju kurung  mcm kat matrik....)...Bagi aq yang dekat snie nie...still ok jerlah....x dehal...sbb dah pnah dop asrama ...just ade certain2 manusia nie...x tau lah nak ckp camner....huhu...bkn ape...bagi aq la kan...standart ler lau skali makan nasi bungkus 5 ringgit melayang...tp diorang cm bising gaklah makanan mahal la...x best lah....x bleh masaklah...mcm2 lah...even aq yang jdik tukang dengar nie pown rasa cam nak brainwash jer diorang...

Bkan semualah but..tolonglah paham...nie tmpat untuk korang2 semua nie study...bukan tempat untk korang asah bakat memasak kat cnie...aq pown x bape nak paham...nak bawak rice cookerlah, nak beli beras lahh...pning2....asal x bawak jer dapur kat umah 2 letak kat cnie....

Kekadang skit aty gak...lau nak bergayut ngan pakwe sampai spuluh hengget sehari jalan jer....but lau nak beli buku belajar or nak beli bahan projer....semua tolak kat org laen...

Aq x taulah samada aq yang memang x paham cara hidup diorang @ diorang yang stilll  terikut2 cara mcm kar rumah...haishhhh entahlah...

Papepun...nasihat aq untuk korang2 semua yang bakal jadik mahasiswa n mahasiswi...Tolong adapt bila korang dah menjejak kaki korng kat lam menara gading...

Sbb dugaan bukan sedikit...banyak...terutama kawan....pengaruh kawan 2 teramatlah besar...so pepandailah korang pilih kawan...sbb dioranglah yang melambangkan diri korang nnt...

Stakat nie dululah ekkk...

Assalamualaikum...

DIRA DIN