Sunday, 30 September 2012

time...never been enought

Assalamualaikum...

Entry di pagi yang sepi...

Actually aq baru jer siapkan assingment...so  dah x bley tidow...standart ler...dah terlebih masa kowt...

Masa...hmmm...memang x pernah nak cukup dalam hidup...even lau bagi 25 jam pown belum tentu cukup...

Dulu masa kat skolah lau cikgu2 tanya nape x siap kerja...jawapannya of coz....x sempat ckg...x cukup masa...balik umah kena sound dgan parent....lebih kurang camnie lah" Orang laen ada masa 24 jam gak sehari...siap jer...ker akak just ada 20 jam jer sehari..." pedih siot...

Kat c2 lah start blajar time management...mana x nyer...bila dah nak sampai masa submit kerja....mula lah bersekang mata nak siapkan...masa free..."ala relex la...lambat lagi tarikh hantar 2...." aq rasa 80 persen mengalami situasi kat atas....hehe

Biasalah 2 kan...sekarang bila dah jadi mahasiswa nie...bawu terasa betapa ptgnya suma 2....haish...tp...yang buat aq tersentap gaklah bila jumpa beberapa orang...bukan semua eaaa..yang macam x kisah ngan masa.....
lagi2 jumpa pulak yang jenis still terikut stail masa kat skull...jalan melenggang kangkung....
Hello korang dah masuk universiti kowt...be mature please...zaman skunk semua orang terkejar-kejar...korang bleh plak jalan macam pengantin nak pegi bersanding...serius lau race ngan kura-kura mmg menang cik kura2...n korang suma lah si arnab2 yang kerugian.....

Nie bukan tempat yang korang boleh wat terhegeh2 nak pegi kelas, nak mekap cam nak pegi kenduri kawin bagai.... please lah...This place not scholl anymore...dulu bleh la kowt lau korang nak duduk stay satu group jer...tp at least tolanglah campur/ ckp2 gak ngan org laen...even korang x suka dgn orang yang asal dari negeri laen...

Sori lah lau rasa aq membebel ntah hape2 memalah nie...but that' s the truth....aq bukan apa just terasa terpanggil gak lah nak menegur apa yang di nampak...

2 jerlah....hehe...sory again lau terasa ke apa....

by the way gud luck tuk semua students PMR yang dah exam esok lusa nie...GUD LUCK...MAY ALLAH BLESS U ALLS


Assalamualaikum...

lots of love....

DIRA DIN ^_^

No comments:

Post a Comment