Sunday, 6 April 2014

TIME BAHAGIA LUPA KAWAN... EHHHHH....

Assalamualaikum ya akhi&ukhti sekalian...

Lama da x merapu meraban kat sinie kan...hehehe...buzy sangat....

Malam karang nak pegi penang...ada budak umk ajak pegi umah dia....dah lama x pegi nieyh...hehe..rindu kat matrik sebenarnya...sampai mengigau,haih....so..pegi jerlah..pegi ngan buta2 g2...x rancang ape pown...kena bebel ngan babah skali...mana x nya buat kerja nak pegi mana2 x bagitau awal2....kannn dah kena ....hehehe...

Well tadi tertengok la fb someone yang dah lama Nad x chat...last chat masa matrik dulu kowt...dah 3 taun kowt..then selongkar la sikit fb dia...sekali tengok di punya makwe nama sejibik macam nama Nad....tetiba terasa cam ntah...x tau nak describe camna...ohohoho..biarlah dia bahagia...jagan diganggu kebahagian itu...iye dok...hehehe...

Tapi kan...Nad adelah terasa aty ngan someone...sejak dia couple nieyh dia dah wat xkenal kawan2 dia..msg pown x balas...Babe..couple2 gak...kawan jangan lupa eppp....kang kalau jadik pape ..bukan partner ko yang ko cari..tapi kitaorang jugak...tpi sorry 2 say la...kalau2 lepas nie Nad buat2 x kenal kalau jumpa tengah jalan ke...tengah mintak tolong ke...sbb ko pun buat macam 2 kt kitaorg...so fair lah kan..

Nad bukan baik sangat...tapi bila someone yang kita rapat buat cam2...dah ade partner terus lupa kawan...mmg pantang Nad orang jenis cam2...yang terlupa sapa yang pernah tolong dia masa senang n susah dulu...kot ye pown takut ko punya partner jeles..please la explain skit kat dia...ade je akal ALLAH bagi kan...gunakanlah ia ngan elok eppp...bukan simpan bagi dia berkarat...please...

Haaa...kan dh terkeluar kata2 double meaning 2...sendirik mahu fahem la yek....huhuhhu...doakan Nad x simpan marah lama2...n doakan Nad selamat pergi n kembali dari Penang...nak kirim pape ke...jeruk ke...hahaha....salam sayang buat smua...Take care...

Assalamualaikum

lots of love
DIRA DIN^_^

No comments:

Post a Comment