Wednesday, November 27, 2013

Perasaan orang nak cukup umur mmg cam nie eppp...huhu

Assalamualaikum ya akhi & ukhti sekalian..

Maaf lama x menjenguk blog...trully sorry...essement banyak sangat...digabungkan dengan line tenet yang lambat sikit dari cik siput..huhu...

Well..s eminggu dua nie perasaan bercampur baur...sedih la yang banyak...mmg budak nak cukup umur perasaan dia lain ek...huaaaaa.. xsuka la camneiyhhhh...x moooo...btw..maybe balik rumah ptang karang..ponteng kelas esok....lama dah x balik wooo...start raya aji lagi x balik...orang lain dah beribu kali ulang alik balik rumah....sobsssss....

Pape pown... esok bfday Nad...so HAPPY BUFDAY to myself...hehe...btw...nanti bgi la hadiah ek....kekeke...gurau je..tapi kalau nak bagi pown apa salahnya...doakan Nad be strong...keep moving ..be a good daughter, be a solehah ...get better life...(macam la hidup sekarang x okeyh...hehhe)...doakan jugak Nad sentiasa diredhai dan dilindungi oleh DIA....2 YANG PALING PENTING...SENTIASA  jadik seorang muslimah yang berpegang teguh pada Islam dan jugak terus berubah kearah yang lebih baik...x payah bagi hadiah mahal2 x pe...i just need doa dari korang semua ...itu dah lebih berharga bagi Nad...

Pepe pown..gud luck happy always...take care ./..salam sayang buat semua..

Assalamualaikum

lots of love DIRA DIN^-^