Tuesday, 8 October 2013

Lampu ..oh...lampu...DESIGN

Assalamualaiku ya akhi&ukhti sekalian....

Semoga sihat2 la ep..sekarangkan musim hujan..so jaga kesihatan..jaga diri leklok...baak kereta ke apa sila beware n alert always...okeyh....goood..hehe

Sekarang nie Nad tengah kumpul stress...nak tunggu masa nak meletop jer..hukhukhuk..mana x nye kena design lampu ...bermacam2 pulak 2....bro...i amek heritage not product/industrial design...please pity me....huhu...Nad dah macam nak berasap jugak keala pikir design...haih...sabo jerlah....

Ramai yang streesss...not me only la...Nad naseb baik dah approve n kena buat development 5 lampu jer...kawan yang lain ramai yang kena reject....huhu...sabo jerlah....serius..Nad mmg x reti nak mendesign benda2 nie..elok2 vacuum cleaner terus jadi peti sejuk..acane 2...huhu...

Btw...next week cuti..YEAHHHHHHH...cuti raya aji ngan mid sem sekali....BUT...ade je tapinya....assingment sekotak gak la...jawabnya...dok dalam bilik buat keja diam2..haha...tapi oleh kerana incek Hakim balik...x de maknanya nak dok dlam bilik diam2....confirm x jadik kerja...ade geng la katakan...haha...keke...

Okeyh...minggu depan cuti...jangan buat x sedar diri kerja bertambun kena settle...naik cuti semua tadah tangan minta di hantar....jaga diri...jangan makan daging banyak2..Nad x pe..mmg kena makan...takut kurus..haha...selamat hari raya aidiladha semua...jaga diri...jaga hati...jaga mata..jangan dop melilau sangat tengok org yang berlainan jantina....dosa woooo..

Salam sayang buat semua...take care...love u...xxxx

Assalamualaikum

lots of love
DIRA DIN^_^

No comments:

Post a Comment