Monday, April 29, 2013

Drama night+ minggu keusahawanan= kepeningan..kekeke

Assalamualaikum ya akhi & ukhti sekalian...

Moga dalam keadaan sihat2 la eppp....

Nad agak...errrr...bukan agak lah...memang bz pown...tengah ketensionan gara2 perkara yang tertera diatas...hehe..besa lah...nama lg student...ngeh2..

Tapikan malam nie dah settle dah drama bi 2...tinggal nak habiskan minggu keusahawanan...lepas 2 nak tumpukan kat exam...bajet jer lahhhh...x study ape lg nie...kerja mmg bersusun...haihhh apa nak jadik x tau la....naseb bek kerja lapangan dah settle....nit settle semua..tapi..dah buat la kat tempat 2...hope semua okeyh jer sampai bila2...Amin...

Anyway..thankz  to Mr.Alep...Alif Aiman... Safiy...Adda...Joselin..Kak Na...Aiman..Vinod...n semualah yang bagi sokongan kat kitaorg.....Thankz...

Well..dah lama x bertemu muka ngan Mr.Whatever..bak kata Deanna la...hehe...tapi rasanya lebih baik begini...senang sikit nak lupakan ...not lupakanlah...ermmm..macam kurangkan tahap sayang kat dia 2 kepada tahap sayang sebagai seorang kawan...cukuplah selama nie...hehe...let's move with other people to the next stage...haha,..bajet sempat nak bercinta-cintun nie...bukan apa...biarlah dulu...malas sangat mintak jer Pakcik Din yang carikan....kekeke...ayat macam nak mintak tapak kaki kat muka jer....hehe..

pape pown...everything gonna be alright after this...Insyaallah...pray 4 me...

 One more thing...sekarang tengah rindu sesangat kat tempat kat bawah nie...lau boleh terbang pegi sana ...dah lama dah pegi...huhu...Miss u KMPP... even Nad sekarang kat UMK...but...KMPP tetap di hati...
I'M PROUD TO BE KMPP-ians......KMPP is the best place in my life after going to Mecca....

Rasanya 2 jer buat kali nie...soryyy sesangat...Nad memang x sempat nak jenguk blog....silap hari bulan bersawang jugak blog nie...huhuu...good night...take care...salam sayang buat semua...

Assalamualaikum

lots of love

DIRA DIN^_^