Friday, December 2, 2011

ombak rindu,outing, kuliah dan....azam sem baru..

assalamualaikum... actually esok aq ada kuliah sains com... tapi budak2 nie ajak outing tengok ombak rindu...cam best jer citer 2...tpkan aq da promise ngan diri sendiri n parents yang aq xkan kuar tngok wayang lagi..hehe..kena la tunaikan ...by the way result x kuar lg..n hopefully aq dapat result yg lbih baek dari yang dulu..hehe...sem nie kitaowng dapat ckgu yang best ngan tegas ....tp bgus gak sem 1 kitaowg cm memain jer so sem nie dapat ckg cam 2 semua mcm jd sedikit serius....hehe....tp kan aq rasalah aq x pernah serius dalam belajar kecuali yang ajar aq 2 garang ...hehe...nth lah dah mmg cm2...yerlah asyik study jer...masa makan pown ckap pasal study...huhu...aq bkan tergolong dalam golongan 2 lerrrr....study2 gak tp riadah kena ada bkan dop kat blik jer study....kesihatan pown kena jaga gak btol x..by the way gambar kat atas 2 adalah salah satu gambar yang aq minat...hehe ntah ler kanapa tp aq sker tol tngok gambar 2....okey lah....stakat nie jerlah aq nak mencecer....assalamualaikum....